Beste ouders/verzorgers en leerlingen van het OPDC,

Zoals ik maandag mailde hierbij extra informatie over de openstelling van het OPDC op 2 juni.
Op dinsdag 2 juni opent het OPDC haar deuren weer voor alle leerlingen. Tot de zomervakantie wordt een maatwerkprogramma aangeboden.

De maximale groepsgrootte wordt 6 leerlingen per klas. Om alle leerlingen ingeroosterd te krijgen gaan we met een ochtend- en een middagshift werken. De ochtendshift van Rebound is tussen 08.30 en 11.00 uur, de middagshift tussen 12.00 en 14.30 uur. De ochtendshift van de TTVO is tussen van 08.45 tot 11.15 uur, de middagshift tussen 12.15 en 14.45 uur.

Alle vakdocenten worden zoveel mogelijk of ingedeeld in het lesrooster of zijn beschikbaar voor individuele begeleiding of begeleiding in groepen. We gaan er van uit dat leerlingen de online lessen van hun scholen gewoon blijven volgen. Als het goed is het maatwerkprogramma op het OPDC en de indeling in een shift daarop aangepast.

De leerlingen horen uiterlijk vandaag van hun mentoren in welke shift ze zitten en hoe hun maatwerkprogramma er globaal gaat uit zien. Hebt u hier over vragen of opmerkingen, richt u dan tot de mentor van uw kind.

Met vriendelijke groet,

Team OPDC