Beste ouders/verzorgers en leerlingen van het OPDC,

Op dinsdag 2 juni opent het OPDC haar deuren weer voor alle leerlingen. Tot de zomervakantie is een programma-aanbod georganiseerd.

De richtlijnen van het RIVM zorgen voor aanpassingen in ons aanbod. De anderhalve meter maatregel zorgt niet alleen voor een aanpassing in het maximaal aantal leerlingen per lokaal maar ook voor uitgebreide hygiëne maatregelen en speciale looproutes. Dit alles is uitgewerkt in een OPDC coronaprotocol dat uiterlijk woensdag wordt gepubliceerd op onze website opdcstadgroningen.nl.

De maximale groepsgrootte wordt voorlopig 6 leerlingen per klas. Om alle leerlingen ingeroosterd te krijgen gaan we met een ochtend- en een middagshift werken. De ochtendshift van Rebound is tussen 08.30 en 11.00 uur, de middagshift tussen 12.00 en 14.30 uur. De ochtendshift van de TTVO is tussen van 08.45 tot 11.15 uur, de middagshift tussen 12.15 en 14.45 uur.

Uiterlijk donderdagochtend hoort u van mij welke leerling in welke shift zit. Iedere leerling volgt zijn eigen maatwerkprogramma. De mentor stemt dit af met de leerling en de eigen school.

Met vriendelijke groet,

Team OPDC